Gutt 17 år – Sidebar

Coachingen ga meg en sterkere personlighet. På kort tid har jeg klart å utvikle og pushe meg til å prøve nye ting som senere har gitt meg en glede og styrke jeg er takknemlig for å ha fått. Når jeg ser tilbake på timene angrer jeg ikke et sekund på at jeg turte å prøve.
Ungdomscoaching

Mor til jente 16 år – Sidebar

Jeg setter så utrolig stor pris på Alexander og jobben han gjør for min datter. Han har hjulpet min datter til å se lyst på livet igjen, og til å bli ”gamle seg” igjen. Hun har fått ett sett  med ”livsnøkler” som jeg vet vil føre henne godt frem i livet.
Ungdomscoaching

Jente 18 år – Sidebar

“Jeg tok kontakt med Alex i forbindelse med en rekke opptaksprøver til videre studier. Målet var hårete, nervepirrende og fullstendig overveldende. På veien dit har Alex vært en uvurdelig støttespiller. Etter en time med Alex følte jeg meg alltid 100 kg lettere.”
Ungdomscoaching

Mor til gutt 13 år

“Som mor ser jeg stor framgang hos min sønn etter noen timer hos Alex. Jeg opplever at han har blitt mer glad generelt og tryggere på seg selv i sosiale settinger. Jeg merker at Alex har en unik evne til å bygge trygge og gode relasjoner med ungdom”
Ungdomscoaching