Selvrespekt

Hei, Aleksander!🥰 Du husker kanskje ikke meg, men du coachet meg for ca. 2 år siden nå. Har tenkt lenge på å sende deg en melding, men har aldri gjort det så gjør det bare nå. Bedre sent enn aldri! Jeg ville bare si tusen takk for alt du hjalp meg gjennom, hadde det ikke vært for din hjelp hadde jeg aldri vært der jeg er nå!!❤️ Jeg sleit skikkelig en periode og prøvde så mange forskjellige psykologer, coacher, familiekontor osvosv. men uten hell. Men det var før mamma fant deg.

Jeg ville bare si at du gjorde en fantastisk jobb og at jeg virkelig ser opp til deg!❤️ Du lærte meg så masse. Bl.a at det er kjempeviktig med selvrespekt. Dette har jeg aldri vært noe flink på, men fy fader å jeg er god på det nå!! Du fikk meg til å tenke på helt andre måter enn jeg hadde gjort tidligere, og alt du har sagt til meg har jeg tatt med meg videre og fått kjempegodt bruk for! Du har hjulpet meg til å forstå hvordan jeg kan være min egen beste venn og coach!

Jeg vet ikke hva du driver med nå, men jeg håper du fortsetter med coaching eller noe i den retningen, for det er ikke mange som deg!! Du har klistra deg skikkelig i hodet mitt og jeg tror jeg faktisk aldri kommer til å glemme deg. Du kommer for alltid til å være den personen som hjalp meg gjennom en veldig tung og mørk tid.

Jeg var nok ganske pip stille nesten alle timene jeg hadde hos deg, men inni meg hadde jeg mye på hjertet. Og det er dette som kommer frem nå😅

Når jeg tenker på deg så tenker jeg på fargen gul, fordi du lyste opp veien min videre og noe inni meg☀️ Og gul er en veldig fin og lys farge som jeg føler representerer lykke og godhet🥰 Alt ved deg er veldig smittsomt og aldri stopp å spre glede rundt deg!

Du har satt dype spor i hjertet mitt, ville bare du skulle vite det❤️

Sortere tanker og få klarhet

Digger deg! Du gir meg ro i sjela hver gang jeg er hos deg og det er ingenting jeg ikke kan si til deg, alt er lixm greit å si, det blir aldri feil og blir alltid respektert❤️ Setter så utrolig stor pris på deg, du er god som gull🤩 De 4 år’a jeg har gått til deg har gått UTROLIG fort!! Men utrolig verdt det! Kjøre veien på 1,5t pr vei er å 100% verdt det.

Livsmestring og balanse

Anbefaler doMundo Coaching på det varmeste! Alex har en spesiell evne til å løfte fram det beste i deg, og etter en coaching-time sitter jeg alltid igjen med følelsen av å ha utviklet meg på flere ulike områder. Siden jeg startet med coaching har jeg opplevd stor personlig framgang, spesielt innen karriere og livsmestring. Alex har lært meg mye om god time-management, og jeg føler jeg endelig har funnet den ideelle balansen mellom karriere, hobbyer og familieliv.

Selvfølelse og stressmestring

Alex er kort oppsummert en helt fantastisk person. Han har hjulpet meg utrolig mye igjennom mye trist og tungt. Han har hjulpet meg til å se hvilken spesiell person jeg er og de gode sidene ved meg.  I timene er det mye latter og jeg glemmer alt annet for en stund. Etter timene har jeg et stort smil rundt munnen som er der i flere dager. På dager hvor ting er litt vondt tar jeg frem teknikkene til Alex og alt vi har snakket om, det har ”reddet” mange vonde dager.  Alex er helt utrolig flink til å snakke med mennesker og å forstå hvert enkelt individ.