Låtskriver + Key account manager i Widespace

I utgangspunktet tenkte jeg at jeg kunne klare å nå mine mål og drømmer på egenhånd. I en hektisk hverdag er det lett å spore av og ikke gjøre de nødvendige grepene. Så før jeg traff Alexander hadde jeg gitt opp å nå de målene som virkelig betyr noe for meg. En prøvetime fikk meg til å endre mening.

Alex har en naturlig entusiasme og pågangsmot som inspirerer i stor grad. Samtidig har jeg stor nytte av å lære forankringsteknikker og kartlegge hva som er viktig for meg i livet. Minst like viktig er oppfølgingen jeg får underveis slik at jeg ikke mister fokus og holder meg til planen.

Alex har gitt meg tilbake troen på at det er mulig for meg å komme dit jeg vil, og nå er jeg 110% bestemt på at jeg skal gjennomføre. I sommer kom jeg et steg nærmere målet da jeg laget en musikkvideo i Rio de Janeiro.

Eiendomsmegler i DNB

Alexander er en utrolig god coach. Han elsker det han driver med, noe som gjenspeiles i hans iver og entusiasme for å få meg inn på bedre spor. Han er svært god til å lytte og har kommet med mange svært gode tips for å hjelpe meg å nå dit jeg vil.  Jeg har kjent Alexander i en måned og har hatt hyppige coaching timer. Bare etter denne korte perioden har jeg begynt å se mer positivt på tilværelsen. Jeg har lært å bagatellisere det som kun er destruktivt, og dessuten har jeg lært meg å ta tak i mine drømmer. Drømmer som jeg tidligere har lagt fra meg i redsel for å bli skuffet dersom de aldri skulle blir realisert. Coaching timene skulle i utganspunktet hjelpe meg til å prestere bedre på noen spesifikke utfordrende arbeidsoppgaver. Resultatet var at mange flere områder av livet mitt ble berørt av den nye måten å tenke på. Jeg vil tørre å påstå at jeg allerede nå er en bedre versjon av meg selv, og mye mer behagelig å være rundt.

Eiendomsmeglerfullmektig i Exbo Sørlandet

Alex er en fantastisk motiverende og inspirerende coach. Før jeg begynte med coaching hos Alex, slet jeg på skolen og hadde strøket i flere fag. Nå, et år senere, jobber jeg som eiendomsmeglerfullmektig i Exbo. Jeg har blitt mer sikker på meg selv, og det er gøy å se at de oppgavene jeg får som er litt ukomfortable i starten, faktisk blir en del av meg. Timene vi har er alltid et av ukas høydepunkt, roen og selvtilliten han gir meg er herlig. Jeg anbefaler absolutt alle å bruke Alex, han er helt rå på å motivere og utfordre meg til å gå dypt i meg selv og finne mine viktigste verdier og målene jeg virkelig vil oppnå. Han får meg til å ta action og utfordrer meg til å være rå hver eneste dag. Jeg har vokst så utrolig etter jeg begynte med coachingen!

Entrepreneur + Business Owner

As the winner of Idedugnaden, I got the unique opportunity to work with Alex. I had never worked with a coach before, so I was not sure if these sessions would be useful. The moment I met Alex for my first session I realized it was perfect for me! As an entrepreneur, I have to work in an environment of high stress and extreme uncertainties. Coaching has helped me to focus on my strengths, be positive and train my mind to handle stressful situations. Alex is always prepared and makes sure that his sessions have the right mix of theory and practice. He challenges me to push my limits and gives me a concrete plan, which helps me achieve my goals.

After having worked with Alex I feel better prepared to handle challenges, am more positive and have better control of my life! I would highly recommend coaching with Alex. He loves what he does and is extremely good at it!