Historier og verktøy

Jenta vår stråler etter hun har vært til samtale hos deg. Jeg er veldig takknemlig for historiene du forteller henne, historier med mening og som hun kan bruke som «verktøy» når hun kommer oppi lignende hendelser og dilemmaer.

Selvfølelse og tro på seg selv

Vår jente opplevde mobbing og utestenging på skolen, som førte til at hun ble ensom, engstelig og usikker på seg selv. Alexander har hjulpet henne med å finne tilbake til tryggheten og troen på seg selv. Hun har fått bedre selvfølelse og tro på at hun er god nok, og at hun kan finne nye venner, på tross av det som skjedde henne. Jenta vår fikk tillit til Alexander med en gang, og det har vært fint å ha ham som støtte gjennom den vanskelige tiden, både for henne selv og oss foreldre.

Ukas høydepunkt

I slutten av tenårene ble vår sønn dypt deprimert, selvtilliten var på bunn, og han følte seg helt “tom” som han selv sa. Gjennom bekjente fikk vi høre om Alexander og om hvor dyktig og fantastisk han var. Gjennom ukentlige samtaler og veiledning har vi fått gutten vår tilbake. For han er det faktisk ukas høydepunkt og som han selv sier “jeg gleder meg til hvert møte”. Vi er han evig takknemlig!

Egenverdi og livsnøkler

Jeg setter så utrolig stor pris på Alexander og jobben han gjør for min datter. Han har hjulpet min datter til å se lyst på livet igjen, og til å bli ”gamle seg” igjen. Det er så godt å se henne smile så mye, og jeg ser veldig godt hvilken positiv påvirkning Alexander har på henne. Hun har også begynt å tenke mer positiv om seg selv, og lært å se alle de fine kvalitetene hun har. Min datter virker så mye tryggere på seg selv etter timene, og jeg ser forbedring på selvtilliten og selvfølelsen hennes etter hver eneste time. Hun har fått ett sett  med ”livsnøkler” som jeg vet vil føre henne godt frem i livet. Jeg tror alle trenger en Alexander en gang i blant 🙂