Sosialt og snakke med folk

Coachingen har vært noe som har snudd måten jeg ser på ting helt. Pleide å være veldig stille og ganske usosial til å være veldig åpen med de fleste uten noe problem. Følte meg helt trygg til å snakke om hva som helst fra første gangen jeg var der.

Sortere tanker og få klarhet

Digger deg! Du gir meg ro i sjela hver gang jeg er hos deg og det er ingenting jeg ikke kan si til deg, alt er liksom greit å si, det blir aldri feil og blir alltid respektert. Setter så utrolig stor pris på deg, du er god som gull. Kjøreveien på 1,5t pr vei er å 100% verdt det.

Selvfølelse og stressmestring

Alex har hjulpet meg til å se hvilken spesiell person jeg er og de gode sidene ved meg.  I timene er det mye latter og jeg glemmer alt annet for en stund. På dager hvor ting er litt vondt tar jeg frem teknikkene til Alex og alt vi har snakket om, det har ”reddet” mange vonde dager.

Store mål og drømmer

Jeg tok kontakt med Alex i forbindelse med en rekke opptaksprøver til videre studier. Målet var hårete, nervepirrende og fullstendig overveldende. På veien dit har Alex vært en uvurdelig støttespiller. Etter en time med Alex følte jeg meg alltid 100 kg lettere. Han anbefales på det aller varmeste.