Sosial Frihet Akademiet

Sosial Frihet Akademiet – Bli Din Beste Versjon Sosialt

Sosial Frihet Akademiet er et nettbasert kurs fullpakket med konkrete tips, strategier og teknikker for å hjelpe deg til å bli din beste versjon i sosiale settinger. Kurset befant seg tidligere i en medlemsportal med oppfølging for deltakerene, men har nå blitt gjort tilgjengelig gratis for alle her på denne siden.

Kurset består av 6 moduler som vil bli gjort tilgjengelig i løpet av starten av 2022:

Modul 1 – Bli Bedre Sosialt Ved Å Sette Deg Motiverende Mål.
Modul 2 – Mental Trening Og Kommunikasjon Med Deg Selv.
Modul 3 – Praktisk Guide For Å Få Mer Selvtillit I Sosiale Settinger.
Modul 4 – Hvordan Starte Samtaler Med Hvem Som Helst.
Modul 5 – Den Ultimate Guiden Til Small Talk.
Modul 6 – Hvordan Starte Samtaler Med Grupper Og Ta Rom Med Storm.

Send meg en mail til alex@sosialfrihet.no hvis du har lyst til å få en påminnelse når modulene blir publisert.

Nedenfor finner du de link til de seks modulene.

3 tips for å få mest mulig ut av kurset

1. Sosial Frihet Akademiet bygger videre på minikurset “Kunsten å snakke med hvem som helst når som helst“, så ta en titt på tre videoene her først.

2. Du må ikke ta alle modulene i kronologisk rekkefølge. Hopp frem og tilbake, eller simpelthen velg deg ut de modulene du har mest bruk for.

3. Dersom du har spørsmål eller ønsker å booke 1-til-1 coachingtimer for å hjelpe deg til å skape de endringene du ønsker, er det bare å sende en mail til alex@sosialfrihet.no

6 moduler

MODUL 1 – Bli Bedre Sosialt Ved Å Sette Deg MOTIVERENDE MÅL

Det første steget for å bli bedre og mer selvsikker sosialt er å finne ut hvor og hva du vil. I modul 1 vil du derfor lære å sette deg motiverende og inspirerende mål med et målsystem som er designet for å hjelpe deg til å oppnå sosialt frihet – hva enn det måtte bety for deg!

Modulen finner du her.

MODUL 2 – Mental Trening Og Kommunikasjon Med Deg Selv

I denne modulen vil du lære deg teknikker og verktøy for å kommunisere enda bedre med deg selv. Du får øvelser for å mestre følelsene dine, praktisk trening i å snu dårlig selvsnakk, innføring i de tre f-ene (forestilling, fokus og fysiologi) pluss mye mer.

Modulen finner du her.

MODUL 3 – Praktisk Guide For Å Få Mer Selvtillit I Sosiale Settinger

Her får du en praktisk guide til hvordan du kan bygge selvtillit, utvide komfortsonen din og fremstå mer selvsikker i sosiale settinger.

Modulen finner du her.

MODUL 4 – Hvordan Starte Samtaler Med Hvem Som Helst

Her går vi i dybden på hvordan du kan starte samtaler med hvem som helst. Vi går gjennom feilene folk flest gjør og hva du absolutt bør gjøre i stedet. Du får også en liste med 21 konkrete måter å starte en samtale på.

Modulen finner du her.

MODUL 5 – Den Ultimate Guiden Til Small Talk

Du lærer hvordan du enkelt og effektivt kan lede samtalen og unngå å gå tom for ting å si. Vi ser på hvordan du kan mestre både det å gi informasjon og å få informasjon for å bli en fremragende samtalepartner.

Modulen finner du her.

MODUL 6 – Hvordan Starte Samtaler Med Grupper Og Ta Rom Med Storm

Her går vi blant annet gjennom 12 teknikker for å få folk til å åpne seg opp i samtalen. Du får kraftfulle non-verbale samtaleteknikker, blir bedre på å starte samtaler med grupper og du lærer deg hvordan du kan ta et hvilket som helst rom med storm.

Modulen finner du her.