Referanser

Referanser

Dette sier coachingkundene

Dette sier ungdommmene

Dette sier foreldrene til ungdommene

Personlig Coaching

Låtskriver + Key account manager i Widespace

I utgangspunktet tenkte jeg at jeg kunne klare å nå mine mål og drømmer på egenhånd. I en hektisk hverdag er det lett å spore av og ikke gjøre de nødvendige grepene. Så før jeg traff Alexander hadde jeg gitt opp å nå de målene som virkelig betyr noe for meg. En prøvetime fikk meg til å endre mening.

Alex har en naturlig entusiasme og pågangsmot som inspirerer i stor grad. Samtidig har jeg stor nytte av å lære forankringsteknikker og kartlegge hva som er viktig for meg i livet. Minst like viktig er oppfølgingen jeg får underveis slik at jeg ikke mister fokus og holder meg til planen.

Alex har gitt meg tilbake troen på at det er mulig for meg å komme dit jeg vil, og nå er jeg 110% bestemt på at jeg skal gjennomføre. I sommer kom jeg et steg nærmere målet da jeg laget en musikkvideo i Rio de Janeiro.

Emil Lindstrøm

Kontraktsleder i ISS Facility Services A/S

Den dagen jeg ble kjent med Alex tror jeg forandret livet mitt. En så blid og glad mann hadde jeg aldri møtt før. Jeg ble nysgjerrig på hva han drev med, og hva han gjorde som jeg tydeligvis ikke hadde lært meg enda. Den utstrålingen og engasjementet ville jeg også ha.

Alex har hjulpet meg til å hente frem de største drømmene fra de øverste hyllene. Jobbrelaterte oppgaver og utfordringer har vi også klart å løse. Jeg er utrolig takknemlig for alt han har gjort for meg.

Marina Larsen

Eiendomsmegler i DNB

Alexander er en utrolig god coach. Han elsker det han driver med, noe som gjenspeiles i hans iver og entusiasme for å få meg inn på bedre spor. Han er svært god til å lytte og har kommet med mange svært gode tips for å hjelpe meg å nå dit jeg vil.  Jeg har kjent Alexander i en måned og har hatt hyppige coaching timer. Bare etter denne korte perioden har jeg begynt å se mer positivt på tilværelsen. Jeg har lært å bagatellisere det som kun er destruktivt, og dessuten har jeg lært meg å ta tak i mine drømmer. Drømmer som jeg tidligere har lagt fra meg i redsel for å bli skuffet dersom de aldri skulle blir realisert. Coaching timene skulle i utganspunktet hjelpe meg til å prestere bedre på noen spesifikke utfordrende arbeidsoppgaver. Resultatet var at mange flere områder av livet mitt ble berørt av den nye måten å tenke på. Jeg vil tørre å påstå at jeg allerede nå er en bedre versjon av meg selv, og mye mer behagelig å være rundt.

Ingebjørg Sveine

Genetiker + Gründer

Alex er en helt fremragende coach og person. Han er målrettet, tilstede og alltid klar for finne de ressursene du trenger i deg for å nå dine mål. Jeg har brukt Alex i forbindelse med min sertifisering som NLP coach, og oppbygging av mitt firma. Jeg har fått struktur og motivasjon til å ta tak i alle rollene som er nødvendige for å nå dit jeg vil. Vil du ha endringer i livet ditt, og ønsker å bruke en coach, er det spesielt viktig å velge en dyktig og kunnskapsrik coach. Alex er nettopp dette, og jeg vil anbefale ham på det varmeste til alle som ønsker fantastiske resultater.

Marianne Smestad

Entrepreneur + Business Owner

As the winner of Idedugnaden, I got the unique opportunity to work with Alex. I had never worked with a coach before, so I was not sure if these sessions would be useful. The moment I met Alex for my first session I realized it was perfect for me! As an entrepreneur, I have to work in an environment of high stress and extreme uncertainties. Coaching has helped me to focus on my strengths, be positive and train my mind to handle stressful situations. Alex is always prepared and makes sure that his sessions have the right mix of theory and practice. He challenges me to push my limits and gives me a concrete plan, which helps me achieve my goals.

After having worked with Alex I feel better prepared to handle challenges, am more positive and have better control of my life! I would highly recommend coaching with Alex. He loves what he does and is extremely good at it!

Arnab Guha Majumdar

Atlet + Masterstudent ved UIO

Jeg benyttet meg av Alexander og doMundo Coaching i oppkjøringen til Norseman Xtreme Triahtlon. Alex er en svært dyktig og fremadstormende coach som virkelig ønsket at jeg skulle lykkes. Enkle (dog effektive) øvelser, supplert med hans smittende engasjement og positive væremåte, gjorde meg mentalt klar til Norseman!

Stig Axelsen

Eiendomsmeglerfullmektig i Exbo Sørlandet

Alex er en fantastisk motiverende og inspirerende coach. Før jeg begynte med coaching hos Alex, slet jeg på skolen og hadde strøket i flere fag. Nå, et år senere, jobber jeg som eiendomsmeglerfullmektig i Exbo. Jeg har blitt mer sikker på meg selv, og det er gøy å se at de oppgavene jeg får som er litt ukomfortable i starten, faktisk blir en del av meg. Timene vi har er alltid et av ukas høydepunkt, roen og selvtilliten han gir meg er herlig. Jeg anbefaler absolutt alle å bruke Alex, han er helt rå på å motivere og utfordre meg til å gå dypt i meg selv og finne mine viktigste verdier og målene jeg virkelig vil oppnå. Han får meg til å ta action og utfordrer meg til å være rå hver eneste dag. Jeg har vokst så utrolig etter jeg begynte med coachingen!

Martin Solvang Olsen

Ungdomscoaching

Selvtillit og tro på seg selv

Timene ga meg en sterkere personlighet. Jeg klarte å være meg selv og etterhvert fikk jeg respekt for det av andre. Timene ga meg en psykisk styrke som jeg allerede har fått bruk for ofte. Når jeg først begynte å gå hos coachingen trodde jeg det ikke var noen vei ut, men ga det et forsøk. På kort tid har jeg klart å utvikle og pushe meg til å prøve nye ting som senere har gitt meg en glede og styrke jeg er takknemlig for å ha fått. Når jeg ser tilbake på timene angrer jeg ikke et sekund på at jeg turte å prøve det ut. Alex har blitt som en kompis for meg som jeg har kunnet være 110% ærlig med og han har gjort meg tryggere på meg selv og gjort det lettere for meg selv å se på meg som en bra person og klare å være stolt av meg selv.

Gutt 17 år

Sosialt og snakke med folk

Coachingen har vært noe som har snudd måten jeg ser på ting helt. Pleide å være veldig stille og ganske usosial til å være veldig åpen med de fleste uten noe problem. Humøret mitt har også blitt mye bedre siden var veldig nede for en stund siden og etter coaching timene så smilte jeg skikkelig og var glad resten av dagen. Følte meg helt trygg til å snakke om hva som helst fra første gangen jeg var der. Har lært meg til å sette realistiske mål og hvordan jeg kan motivere meg selv mye mer. Så coachingen har hjulpet mye og har fått en skikkelig god venn tillegg.

Gutt 15 år

God hverdag og retning i livet

Jeg gikk til coaching etter å ha følt at jeg ikke hadde noen muligheter for å være glad i livet. Jeg visste at jeg trengte hjelp, og fikk kontaktet Alex, etter anbefaling fra en bekjent. Jeg har gått i terapi tidligere, men aldri vært borti noen som har vært like forståelsesfull og villig til å hjelpe. Alex lyttet til hva enn jeg måtte ha og si, fikk meg til å føle meg hørt og brukte midler langsmed veien til å få meg til å føle meg verdifull, sterk og innse mye, der i blant at håpet ikke er tapt. Etter kun 2 måneder har jeg lært, tenkemåten min er positivt forandret og jeg tar med meg alt videre, nå som jeg er en mye friskere, gladere og bedre person både for meg selv og de rundt meg. Jeg gikk fra å leve i et mareritt til å leve en drøm jeg ikke vil våkne fra. Alex har gjort et stort inntrykk på meg, og jeg er utrolig takknemlig for hva han har bidratt med.

Jente 17 år

Selvrespekt

Hei, Aleksander!🥰 Du husker kanskje ikke meg, men du coachet meg for ca. 2 år siden nå. Har tenkt lenge på å sende deg en melding, men har aldri gjort det så gjør det bare nå. Bedre sent enn aldri! Jeg ville bare si tusen takk for alt du hjalp meg gjennom, hadde det ikke vært for din hjelp hadde jeg aldri vært der jeg er nå!!❤️ Jeg sleit skikkelig en periode og prøvde så mange forskjellige psykologer, coacher, familiekontor osvosv. men uten hell. Men det var før mamma fant deg.

Jeg ville bare si at du gjorde en fantastisk jobb og at jeg virkelig ser opp til deg!❤️ Du lærte meg så masse. Bl.a at det er kjempeviktig med selvrespekt. Dette har jeg aldri vært noe flink på, men fy fader å jeg er god på det nå!! Du fikk meg til å tenke på helt andre måter enn jeg hadde gjort tidligere, og alt du har sagt til meg har jeg tatt med meg videre og fått kjempegodt bruk for! Du har hjulpet meg til å forstå hvordan jeg kan være min egen beste venn og coach!

Jeg vet ikke hva du driver med nå, men jeg håper du fortsetter med coaching eller noe i den retningen, for det er ikke mange som deg!! Du har klistra deg skikkelig i hodet mitt og jeg tror jeg faktisk aldri kommer til å glemme deg. Du kommer for alltid til å være den personen som hjalp meg gjennom en veldig tung og mørk tid.

Jeg var nok ganske pip stille nesten alle timene jeg hadde hos deg, men inni meg hadde jeg mye på hjertet. Og det er dette som kommer frem nå😅

Når jeg tenker på deg så tenker jeg på fargen gul, fordi du lyste opp veien min videre og noe inni meg☀️ Og gul er en veldig fin og lys farge som jeg føler representerer lykke og godhet🥰 Alt ved deg er veldig smittsomt og aldri stopp å spre glede rundt deg!

Du har satt dype spor i hjertet mitt, ville bare du skulle vite det❤️

Jente 18 år

Presentasjoner og fremføringer

Jeg var motvillig til coaching. Presentasjoner var en stor utfordring før jeg kom til Alex, jeg gjorde det rett og slett ikke. Nå etter noen coachinger går det mye bedre. Nå presenterer jeg faktisk!! Tida flyr når jeg er hos Alex, og jeg føler meg alltid glad etter å ha vært der.

Gutt 13 år

Sortere tanker og få klarhet

Digger deg! Du gir meg ro i sjela hver gang jeg er hos deg og det er ingenting jeg ikke kan si til deg, alt er lixm greit å si, det blir aldri feil og blir alltid respektert❤️ Setter så utrolig stor pris på deg, du er god som gull🤩 De 4 år’a jeg har gått til deg har gått UTROLIG fort!! Men utrolig verdt det! Kjøre veien på 1,5t pr vei er å 100% verdt det.

Jente 16 år

Livsmestring og balanse

Anbefaler doMundo Coaching på det varmeste! Alex har en spesiell evne til å løfte fram det beste i deg, og etter en coaching-time sitter jeg alltid igjen med følelsen av å ha utviklet meg på flere ulike områder. Siden jeg startet med coaching har jeg opplevd stor personlig framgang, spesielt innen karriere og livsmestring. Alex har lært meg mye om god time-management, og jeg føler jeg endelig har funnet den ideelle balansen mellom karriere, hobbyer og familieliv.

Gutt 25 år

Selvfølelse og stressmestring

Alex er kort oppsummert en helt fantastisk person. Han har hjulpet meg utrolig mye igjennom mye trist og tungt. Han har hjulpet meg til å se hvilken spesiell person jeg er og de gode sidene ved meg.  I timene er det mye latter og jeg glemmer alt annet for en stund. Etter timene har jeg et stort smil rundt munnen som er der i flere dager. På dager hvor ting er litt vondt tar jeg frem teknikkene til Alex og alt vi har snakket om, det har ”reddet” mange vonde dager.  Alex er helt utrolig flink til å snakke med mennesker og å forstå hvert enkelt individ.

Jente 16 år

Store mål og drømmer

Jeg tok kontakt med Alex i forbindelse med en rekke opptaksprøver til videre studier. Målet var hårete, nervepirrende og fullstendig overveldende. På veien dit har Alex vært en uvurdelig støttespiller. Alex lytter med hele seg, og har et enormt engasjement. Etter en time med Alex følte jeg meg alltid 100 kg lettere og ved nytt godt mot. Han anbefales på det aller varmeste.”

Jente 18 år

Sosial angst

Alexander er en trygg, varm og svært tilstedeværende coach. Han har en unik evne til å vise forståelse for og finne gode verktøy som kan brukes i hverdagen. Gjennom god dialog, reflekterende spørsmål, utfordringer og målsettinger har jeg fått muligheten til å ta tilbake min egen hverdag!

Jente 24 år

Foreldre

Ukas høydepunkt

I slutten av tenårene ble vår sønn dypt deprimert, selvtilliten var på bunn, og han følte seg helt “tom” som han selv sa. Gjennom bekjente fikk vi høre om Alexander og om hvor dyktig og fantastisk han var. Gjennom ukentlige samtaler og veiledning har vi fått gutten vår tilbake. For han er det faktisk ukas høydepunkt og som han selv sier “jeg gleder meg til hvert møte”. Vi er han evig takknemlig!

Mamma til gutt på 20

Trygghet i sosiale settinger

Som mor ser jeg stor framgang hos min sønn etter noen timer hos Alex. Jeg opplever at han har blitt mer glad generelt og tryggere på seg selv i sosiale settinger. I tillegg gjennomfører han presentasjoner, noe som før var så og si utenkelig. Jeg merker at Alex har en unik evne til å bygge trygge og gode relasjoner med ungdom. Coaching hos Alex utgjør virkelig en forskjell for min sønn. Tusen takk for at du finnes, jeg gleder meg til fortsettelsen.

Mor til gutt på 13

Selvfølelse og tro på seg selv

Vår jente opplevde mobbing og utestenging på skolen, som førte til at hun ble ensom, engstelig og usikker på seg selv. Alexander har hjulpet henne med å finne tilbake til tryggheten og troen på seg selv. Hun har fått bedre selvfølelse og tro på at hun er god nok, og at hun kan finne nye venner, på tross av det som skjedde henne. Jenta vår fikk tillit til Alexander med en gang, og det har vært fint å ha ham som støtte gjennom den vanskelige tiden, både for henne selv og oss foreldre.

Foreldre til jente på 14

Manglende motivasjon på skole og i livet

Alexander ble «redningen» etter en tung periode for vår sønn med manglende motivasjon, både på skole og generelt i tilværelsen. Ingen hadde tillit nok til å bli sluppet inn før Alexander fikk muligheten. Da ble både håp og gnist tent igjen, noe vi kommer til å være Alexander evig takknemlige for.  Vår sønn har kommet hjem med stjerner i blikket etter hver coaching og han har over tid etablert en større trygghet i seg selv som resultat av disse samtalene. Alexander har også vist stor fleksibilitet når det gjelder rammene rundt selve coahingen og har vært enkel å samarbeide med for oss som foreldre.

Foreldre til gutt på 15

Historier og verktøy

Jenta vår stråler etter hun har vært til samtale hos deg. Jeg er veldig takknemlig for historiene du forteller henne, historier med mening og som hun kan bruke som «verktøy» når hun kommer oppi lignende hendelser og dilemmaer.

Mamma til jente på 17

Egenverdi og livsnøkler

Jeg setter så utrolig stor pris på Alexander og jobben han gjør for min datter. Han har hjulpet min datter til å se lyst på livet igjen, og til å bli ”gamle seg” igjen. Det er så godt å se henne smile så mye, og jeg ser veldig godt hvilken positiv påvirkning Alexander har på henne. Hun har også begynt å tenke mer positiv om seg selv, og lært å se alle de fine kvalitetene hun har. Min datter virker så mye tryggere på seg selv etter timene, og jeg ser forbedring på selvtilliten og selvfølelsen hennes etter hver eneste time. Hun har fått ett sett  med ”livsnøkler” som jeg vet vil føre henne godt frem i livet. Jeg tror alle trenger en Alexander en gang i blant 🙂

Mamma til jente på 16