Personvern

Personvernerklæring for doMundo Coaching

Vi har ønsker å behandle personopplysninger med respekt og forsiktighet og i henhold til gjeldende regelverk.

 

Behandlingsansvarlig og kontaktinformasjon

Alexander Mørland Karlsen er på vegne av doMundo Coaching, behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Kontaktinformasjon:

doMundo Coaching

Maridalsveien 91, 0461 Oslo

E-postadresse: alexATdomundocoaching.com

Hva slags informasjon som blir lagret når du bruker våre nettsider og hva som er hensikten

Vi samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på nettsiden. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre nettstedet for å gi bedre og mer relevant informasjon. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider for at besøksstatistikken skal være pålitelig og for å øke funksjonaliteten på våre sider. Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som lagres på din datamaskin.

Vi bruker følgende informasjonskapsler på nettsiden:

  • Google Analytics
  • Facebook piksel

Ingen av disse informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre du, som bruker, både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen.

Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i din nettleser.

Informasjonsdeling med tredjepart

Vi vil ikke selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre.

Nyhetsbrev

For at vi skal kunne sende nyhetsbrev må du selv oppgi e-postadressen din. E-postadressen lagres hos vår samarbeidspartner (for tiden Aweber) og deles ikke med andre. Det er frivillig å abonnere på nyhetsbrevene. Du kan når som helst trekke samtykket ditt tilbake ved å klikke på «unsubscribe» nederst i en av e-postene.

Dine rettigheter

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Du kan når som helst få innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, og få disse rettet eller slettet dersom du ønsker det, ved å sende en e-post til alexATdomundocoaching.com