Mental Trening Og Kommunikasjon Med Deg Selv

Mental Trening Og Kommunikasjon Med Deg Selv

Denne modulen er 1 av 6 moduler i Sosial Frihet Akademiet. Trykk på logoen nedenfor for å lese mer om Sosial Frihet Akademiet og for linker til de andre modulene:

Modul 2 – Mental Trening

I denne modulen vil du lære deg teknikker og verktøy for å kommunisere enda bedre med deg selv. Du får øvelser for å mestre følelsene dine, praktisk trening i å snu dårlig selvsnakk, innføring i de 3 f-ene (forestilling, fokus og fysiologi) pluss mye mer.

Video A – Intro til mental trening

Har du en tendens til å overtenke og overanalysere i forbindelse med sosiale situasjoner? For å virkelig mestre kommunikasjonen med andre og oppnå sosial frihet, så er det essensielt at vi mestrer kommunikasjonen med oss selv.

Video B – Overbevisninger

I denne videoen med tilhørende oppgave (se nederst på siden) jobber vi med tanker, tankemønstre og valg. Husk: Ikke tro på alt du sier til deg selv!

Video C – Tilstand

Sett deg selv opp til mestring ved å lære deg hvordan du kan sette deg selv i en god tilstand, eller modus, både før du skal i en sosial setting og når du allerede er der.

Liste: Gode spørsmål

Teknikk: Bytt bilde

Oppgave:

Her finner du oppgaven til modulen: (OBS! Anbefaler deg å laste ned oppgaven på Mac/PC da den vises mye bedre der enn på mobil)

Hva nå?

Dersom du har spørsmål eller ønsker 1-til-1 oppfølging for å hjelpe deg å skape de endringene du ønsker, er det bare å sende en mail til alex@sosialfrihet.no .

De andre modulene finner du her.