Hvordan Starte Samtaler Med Hvem Som Helst

Hvordan Starte Samtaler Med Hvem Som Helst

Denne modulen er 1 av 6 moduler i Sosial Frihet Akademiet. Trykk på logoen nedenfor for å lese mer om Sosial Frihet Akademiet og for linker til de andre modulene:

Modul 4 – Starte En Samtale

Her går vi i dybden på hvordan du kan starte samtaler med hvem som helst. Vi går gjennom feilene folk flest gjør og hva du absolutt bør gjøre i stedet. Du får også en liste med 21 konkrete måter å starte en samtale på.

OBS! Sjekk ut videoen “Fire steg for å bli rå på å starte samtaler”

Dersom du enda ikke har fått med deg video nummer to i minikurset Kunsten å snakke med hvem som helst når som helst, anbefaler jeg deg å se denne før du gyver løs på de to videoene i denne modulen. I denne videoen vil du lære:

  • Min favorittstrategi for å starte en samtale med hvem som helst når som helst
  • Hvordan starte en samtale på en måte som gjør at folk blir interessert
  • En enkel teknikk for å komme inn i flyten når du er i en sosial setting

Video A – Kroppsspråk når starte samtale

Bli klar over effektive kroppsspråk-elementer som gjør det både lettere og mer virkningsfullt å starte en samtale – enten det er med folk du allerede kjenner eller helt nye folk!

Video B – Samtalestartere

Når det kommer til å starte samtale, så er det folk lurer mest på: «Så hva skal jeg si??» I denne videoen går jeg derfor igjennom en liste (PDF-en finner du under videoen) jeg har satt sammen med 21 konkrete måter å starte en samtale på, fordelt på tre kategorier.

Liste: Samtalestartere

Oppgave:

Her finner du oppgaven til modulen: (OBS! Anbefaler deg å laste ned oppgaven på Mac/PC da den vises mye bedre der enn på mobil)

Hva nå?

Dersom du har spørsmål eller ønsker 1-til-1 oppfølging for å hjelpe deg å skape de endringene du ønsker, er det bare å sende en mail til alex@sosialfrihet.no .

De andre modulene finner du her.