Hvordan Starte Samtaler Med Grupper Og Ta Rom Med Storm

Hvordan Starte Samtaler Med Grupper Og Ta Rom Med Storm

Denne modulen er 1 av 6 moduler i Sosial Frihet Akademiet. Trykk på logoen nedenfor for å lese mer om Sosial Frihet Akademiet og for linker til de andre modulene:

Modul 6 – Samtalen Med Stor S

Her går vi blant annet gjennom 12 teknikker for å få folk til å åpne seg opp i samtalen. Du får kraftfulle non-verbale samtaleteknikker, blir bedre på å starte samtaler med grupper og du lærer deg hvordan du kan ta et hvilket som helst rom med storm.

Video A – Validering og speiling

I denne videoen vil du lære deg hvordan du raskt kan få god kontakt med en person og komme på samme bølgelengde. Du vil få konkrete metoder som du kan gå rett ut å praktisere. Metodene innebærer at du setter den andre personen i sentrum og er oppriktig interessert i å vite mer og bli bedre kjent med personen.

Video B – Ta et rom med storm

Mange synes det kan være vanskelig å være sosial og føle seg komfortabel i gruppesituasjoner som f.eks. en fest, seminar, eller en hvilken som helst sosial sammenkomst hvor det er flere personer. Her vil du derfor lære deg hvordan du ikke bare kan starte samtaler i slike situasjoner, men også hvordan du kan ta et rom med storm. Du vil også få en liste (se PDF nederst) som vil kunne være til hjelp.

Liste: Starte samtale med gruppe

Oppgave:

Her finner du oppgaven til modulen (OBS! Anbefaler deg å laste ned oppgaven på Mac/PC da den vises mye bedre der enn på mobil):

Hva nå?

Dersom du har spørsmål eller ønsker 1-til-1 oppfølging for å hjelpe deg å skape de endringene du ønsker, er det bare å sende en mail til alex@sosialfrihet.no .

De andre modulene finner du her.