Den Ultimate Guiden Til Small Talk

Den Ultimate Guiden Til Small Talk

Denne modulen er 1 av 6 moduler i Sosial Frihet Akademiet. Trykk på logoen nedenfor for å lese mer om Sosial Frihet Akademiet og for linker til de andre modulene:

Modul 5 – Fra Small Talk Til Smart Talk

Du lærer hvordan du enkelt og effektivt kan lede samtalen og unngå å gå tom for ting å si. Vi ser på hvordan du kan mestre både det å gi informasjon og å få informasjon for å bli en fremragende samtalepartner.

Denne modulen bygger videre på Modul 4 – Hvordan starte en samtale, så jeg anbefaler deg å se denne først. Trykk på logoen ovenfor for å komme til oversikten over modulene.

OBS! Sjekk først ut videoen “Hemmeligheten ved å være interessant”.

Dersom du enda ikke har fått med deg den tredje videoen i minikurset Kunsten å snakke med hvem som helst når som helst, anbefaler jeg deg å se denne før du starter med videoene i denne modulen. I denne videoen vil du lære:

  • Hvordan unngå å gå tom for ting å si
  • 3 steg for å skape en god og genuin relasjon fort
  • Samtaleteknikker for å få andre til å åpne opp

Video A – Intro til tema

I denne første videoen skal vi se på følgende:

  • Hva er egentlig small talk,
  • Hva er smart talk og hva gjør det annerledes
  • Hva skal til for å gå fra small talk til smart talk

Video B – Få informasjon

Her får du praktiske teknikker og tips som du kan bruke i alle faser av en samtale for å virkelig connecte med dem du snakker med. To hovedpunkter her er kunsten å stille spørsmål og hot buttons.

Video C – Gi informasjon

Synes du det kan være vanskelig å by på deg selv i sosiale settinger? I denne videoen vil du b.la lære deg hvordan du kan få samtalen til å flyte bedre ved å nettopp by på deg selv.

Oppgave:

Her finner du oppgaven til modulen: (OBS! Anbefaler deg å laste ned oppgaven på Mac/PC da den vises mye bedre der enn på mobil)

Hva nå?

Dersom du har spørsmål eller ønsker 1-til-1 oppfølging for å hjelpe deg å skape de endringene du ønsker, er det bare å sende en mail til alex@sosialfrihet.no .

De andre modulene finner du her.