3 inspirerende videoer på under 4 minutter. Månedens tema: Mot.

3 inspirerende videoer på under 4 minutter. Månedens tema: MOT

“Fight your fears and you will be in a battle forever. Face your fears and you’ll be free forever.” -Lucas Jonkman

Mot er ikke fravær av frykt, tvert imot.  Mot handler om å gjøre det man er redd for til tross for frykten eller nervøsiteten.  Her har du månedens 3 mest inspirerende videoer – alle under 4 minutter (nesten!).

1.  Utdrag fra Jim Carrey sin inspirerende tale til avgangselever ved universitet – 3:16 min

“Du kan bruke hele livet til å forestille deg spøkelser og uroe deg for veien du skal gå i fremtiden.  Men alt som noen gang vil være, er det som skjer her og nå.  Avgjørelsene vi tar i dette øyeblikket er basert enten på kjærlighet eller frykt.  Velg kjærligheten, og la aldri frykten overta styringen fra det lekne hjertet ditt.”

 

2.  Alt du noen gang har ønsket deg er på den andre siden av frykten (må ses!) – 1:24 minutter

Frykten er litt sånn som “monsteret under sengen”.  Dersom du aldri sjekker under sengen, vil monsteret forbli like sant og ekte.  Hvor mange ganger har du ikke gjort noe du har vært redd for, bare for å finne ut at du klarte det helt uten problemer bare du kom i gang?

3.  Malaki Paul – Verdens modigste 9 år gamle gutt på britisk X-factor audition – 7:12 min

Ofte er det vi mest ønsker også det som gjør oss mest nervøse.  Få X-faktor deltakere har imponert meg mer enn 9 år gamle Malaki Paul.  Videoen varer litt lenger enn 4 minutter, men det er den verdt!

PS!  Ønsker du mer inspirasjon?  Lik oss på Facebook!

Trykk her dersom du ønsker å dele blogginnlegget: